Angelica Osnes, grunnleggeren av English Compass

Angelica Osnes, grunnleggeren av English Compass

Hei, mitt navn er Angelica Osnes og jeg er grunnleggeren av English Compass. Jeg har engelsk som morsmål, og er en CELTA-sertifisert engelsklærer bosatt i Norge. Jeg har en bachelorgrad i historie, med tilleggsgrader i urban utdanning og filosofi, fra USA.

Jeg utviklet English Compass for deg som ønsker å forbedre engelsken din effektivt, uten å måtte oppsøke et undervisningssted. Du trenger kun en internettforbindelse for å delta! Jeg ønsket å skape et tilbud for å bygge opp folks selvtillit på engelsk, som dessuten skulle være lett å få til å kombinere med en hektisk hverdag.

Jeg lærte selv norsk da jeg flyttet til Norge, og vet hvor vanskelig det kan være å lære et språk som voksen. Noen ganger kan det føles helt umulig, og det er vanskelig å vite hvor man skal begynne. Min erfaring er at personlige nettbaserte kurs gir raskere resultater enn ordinære kurs med klasseromsundervisning. Det er i tillegg svært fleksibelt. Med våre erfarne lærere får du individuell undervisning som er tilpasset ditt nivå.

Når man lærer et nytt språk, lærer man å tenke og uttrykke seg på en helt ny måte. Derfor blir vi ofte nervøse når vi snakker andrespråket vårt. Jeg laget disse nettkursene for å gi deg verktøyene og tryggheten du trenger til å uttrykke deg korrekt og naturlig på engelsk. Det samme gjelder for barna våre. De kan være sjenerte for å delta i undervisningen på skolen. Hos oss kan de øve seg uten tilhørere, og stille spørsmål som kan være «flaue» å ta opp i klasserommet.

Jeg mener at den beste måten å forbedre språkkunnskaper på er å uttrykke seg mest mulig på det nye språket. Dette gjelder både voksne og barn. Det er nesten umulig å finne sin personlighet og rytme på et nytt språk kun ved å lese en tekstbok.

Med privatleksjoner fra en av våre kvalifiserte lærere, kan du finne din stemme på engelsk uten å føle press rundt å måtte prestere. Jeg vil at et kurs med oss skal oppleves positivt og innholdsrikt, i en trygg setting, med fokus på deg og hvem du er når du snakker engelsk.

Jeg gleder meg til å treffe deg!

– Angelica Osnes

GRATIS KONSULTASJON