Engelskkurs fra English CompassEnglish Compass tilbyr et bredt spekter av personlig tilpassede engelskkurs på nett. Teamet vårt består av professorer, lærere, språkforskere, skuespillere, journalister, aktivister og forfattere. Med undervisning over Zoom kan English Compass tilby en interaktiv kursopplevelse som enkelt lar seg kombinere med en hektisk hverdag. Så lenge du har internett-tilgang kan kurset gjennomføres akkurat hvor og når det passer deg best.

Alle våre engelskkurs kan skreddersys dine behov. Vi kan tilby spesielt fokus på områder som grammatikk, skriveferdigheter, eller forretningsengelsk. Vi har også TOEFL- og IELTS-forberedelseskurs. Disse kursene er best egnet for personer som ønsker å oppfylle engelskkravene for opptak til universitetsstudier i utlandet, og/eller immigrasjonssøknader.

English Compass tilbyr også kurs laget spesielt for barn og ungdom. Hovedmålet med disse leksjonene er å hjelpe elevene i gang med engelsken, eller å videreutvikle seg fra det nivået de allerede har oppnådd. Vi vil gjøre det så enkelt som mulig for barna dine å begynne å tenke på engelsk. Ungdommer kan i tillegg få leksehjelp fra erfarne lærere, slik at de får en bedre forståelse av stoffet og kan oppnå høyere karakterer på skolen.

English Compass har studenter i alle aldre og livssituasjoner, fra skoleelever og universitetsstudenter, til forretningsfolk og pensjonister. Uansett hvilket nivå du befinner deg på, eller hva som er grunnen er til at du ønsker å forbedre engelskkunnskapene dine, har vi et kurs som passer for deg! Du bestemmer hva kurset skal ha fokus på, og vi står for alt av undervisning og læringsmateriell.

I tillegg til nettbaserte kurs kan English Compass også tilby klasseromskurs for deg og teamet ditt. La en av våre lærere komme til dine lokaler for å holde et av våre mange engelskkurs. Vi kan også tilby hjelp med korrekturlesing og redigering av engelske tekster og presentasjoner, og har rask leveringstid på dette.

GRATIS KONSULTASJON