Forretningsengelsk:

Våre kurs i forretningsengelsk passer godt for etablerte forretningsfolk, og Forretningsengelsk nettkursfor studenter som ønsker å forberede seg på en karriere i næringslivet. Jobb med forhandlingsferdighetene dine, øk ordforrådet innen forretningsspråk, og lær nyttige fraser. Tren på å svare på telefoner, og på å skrive e-poster og referater på engelsk. Vi kan spille rollespill der du lærer opp en ansatt, eller snakker med en kunde. Med et kurs i forretningsengelsk kan du få selvtilliten du trenger i din engelskkommunikasjon, slik at du kan ha fullt fokus på jobben som skal gjøres. Læreren vår i forretningsengelsk er amerikansk, og har undervist i «Business and English Composition» på universitetsnivå i USA siden 2001.

  • Grunnleggende forretningsengelsk
  • Redigering og korrekturlesing

GRATIS KONSULTASJON


Spesialkurs i jobbintervju og søknadsprosess på engelsk

to menn på jobbmøte i en parkDette kurset er designet for å hjelpe deg med å bygge opp et engelsk ordforråd som reflekterer dine ferdigheter, kvalifikasjoner og forståelse av jobbeskrivelsen på en best mulig måte. Du kan forberede deg til et forestående jobbintervju, eller du kan bruke kurset til å dokumentere at du har erfaring med å kommunisere tydelig og profesjonelt på engelsk i en internasjonal setting. Ved fullført kurs vil du kunne vise overfor en potensiell arbeidsgiver at du ikke bare har de ferdighetene som kreves for å gjøre en fantastisk jobb, men at du i tillegg kan kommunisere tydelig og effektivt med både overordnede, kollegaer og kunder.
Gi deg selv muligheten til å komme et skritt nærmere drømmejobben. 

Med vårt spesialkurs i jobbintervju og søknadsprosess på engelsk vil du kunne…

  • Skrive, revidere og perfeksjonere viktige dokumenter som CV, referanseliste og jobbsøknad.
  • Forstå nyansene og viktigheten av førsteinntrykket, både i søknadsprosessen og i jobbintervjuet.
  • Trene på jobbintervju gjennom rollespill for å mestre viktige nøkkelferdigheter som klar og tydelig kommunikasjon, og et vinnende kroppsspråk.
  • Gå gjennom og trene på vanlige intervjuspørsmål så du kan forberede gode og velformulerte svar.

GRATIS KONSULTASJON SE ALLE KURS