Hva er inkludert i prisen?
Du får en 50 minutters leksjon med en erfaren engelsklærer som har engelsk som morsmål, men som også snakker flytende norsk. I tillegg gir våre engelske nettkurs deg tilgang på alt nødvendig undervisningsmateriell (lytting, lesing, skriving, grammatikk og ordforråd) samt språkvurdering, fremgangsrapport, notater og lekser på slutten av hver leksjon.

Hva trenger jeg for å begynne på et av English Compass sine engelske nettkurs?
Du trenger kun en stabil internettforbindelse.

Er læringsmateriellet inkludert?
Ja. English Compass sender deg alt av læringsmateriell, grammatikkvideoer, oppgaveark og annet materiell du trenger til kurset.

Får jeg lekser?
Du bestemmer selv om du ønsker lekser eller ikke. Valgfrie lekser gis på slutten av hver leksjon, og vil bli gjennomgått i starten av neste time.

Hva om jeg trenger å avbestille?
Du må avbestille senest dagen før avtalt kursdag for å slippe å betale for timen. Ved sykdom er fristen for å gi beskjed senest samme dag kl. 08:00. Etter konsultasjonen vil du få tilsendt en velkomstmail som i tillegg til kontaktopplysninger inneholder regler angående kansellering og sykedager

Kan dere hjelpe barnet mitt med engelsk?
Ja. Vi har et program laget spesielt for barn og ungdom.

Hvordan betaler jeg?
Når du har registrert deg får du tilsendt en faktura på e-post. Du kan betale via bankoverføring, eller Vipps.

Kan timene jeg har betalt for forfalle?
Leksjonene utløper seks måneder etter bestillingsdato.

Tilbyr dere gruppeleksjoner?
Ja, vi kan tilby alle våre kurs som gruppeleksjoner. Hvis du ønsker å melde deg på sammen med en venn vil vi i samsvar med lærer skreddersy et program som passer til deres ønsker. Pris på kurset vil variere, avhengig av timestruktur og innhold.

GRATIS KONSULTASJON