Hva kan jeg forvente fra min gratis konsultasjon?
I løpet av den 25 minutter lange konsultasjonen evaluerer vi først nivået ditt og diskuterer dine språkmål. Så får du en kjapp introduksjon til våre undervisningsmetoder og læringsmateriell. Til slutt setter vi opp en kursplan basert på din timeplan og tilgjengeligheten til din nye lærer. Etter at konsultasjonen er over sender vi deg en epost med alt du trenger å vite før din første engelsktime. Du blir også tilsendt en Zoom-invitasjon med din kurslenke. Etter den første timen vil alt av læringsmateriell og informasjon om neste time bli sendt direkte fra din lærer over chatten i Zoom.

Hva er inkludert i prisen?
Du får en 50 minutters privatleksjon over Zoom med en erfaren engelsklærer som også snakker flytende norsk. Læreren din vil sende deg notater underveis, og på slutten av hver time får du i tillegg tilsendt en språkvurdering med fremgangsrapport og lekser. Alle våre engelske nettkurs inkluderer alt nødvendig undervisningsmateriell for lytting, lesing, skriving, grammatikk og ordforråd.

Hva trenger jeg for å delta på et av English Compass sine engelske nettkurs?
Alt du trenger er en stabil internettforbindelse.

Får jeg lekser?
Du bestemmer selv om du ønsker lekser eller ikke. Valgfrie lekser gis på slutten av hver leksjon, og blir gjennomgått i starten av neste time.

Hva om jeg trenger å avlyse en time?
Du må avbestille senest dagen før avtalt kursdag for å ikke bli belastet for timen. Ved sykdom er fristen for å gi beskjed senest samme dag kl. 08:00. Etter konsultasjonen vil du få tilsendt en velkomstmail med detaljert oversikt over våre regler, i tillegg til kontaktinformasjonen vår.

Hvordan betaler jeg?
Når du har registrert deg får du tilsendt en faktura på e-post. Du kan betale via bankoverføring eller Vipps.

Kan timene jeg har betalt for forfalle?
Hvert kurs varer i tre måneder, men endringer kan avtales rundt høytider og ferie. 

Hva skjer om jeg er for sen til timen?
Læreren din venter i 10 minutter før du regnes som en “No Show”. På slutten av hver time får du tilsendt en tilbakemelding som også inneholder tid og dato for neste leksjon for å gjøre det lettere å holde oversikt.

GRATIS KONSULTASJON